Bliv en del af holdet

You are here:

Praktikant søges til Delsted Medieproduktions kontor i Aalborg

Opslået 11. maj 2020

Til vores kontor i Aalborg søger vi til efteråret 2020 en praktikant, som kan deltage i den daglige drift, udvikling og produktion. Vi er en dynamisk og kreativ virksomhed med 13 ansatte, og vi har kontorer i både Aalborg og København.

 

Hvad søger vi?

Vi søger dig, der har en kreativ profil inden for kommunikation og med interesse for historiefortælling og filmproduktion. Dig, der inden for rammerne af et givent projekt formår at imødekomme budget og ambition, samt levere stærke og gode koncepter/idéer. Du vil blive en del af den samlede produktion med reference til Delsteds projektchef.  Du vil få opgaver, der spænder bredt over hele produktionsfasen; fra idégenereing, konceptudvikling og til det færdige produkt.

I din dagligdag hos os vil du komme til at arbejde med storytelling, manuskriptskrivning, idéudvikling, planlægning og tilrettelæggelse. Vi har hele tiden gang i en masse spændende projekter, så det er vigtigt, at du er indstillet på en alsidig hverdag og kan håndtere mange opgaver på samme tid – uden at miste overblikket.  

 

I fællesskab kan vi forme dit praktikophold efter dine præferencer og kompetencer, men vi forventer, at du kommer til os med en klar idé om formen på dit praktikforløb, og vi ønsker at høre, hvad du kan bidrage med og hvilken forskel du ser dig selv gøre hos os.

 

Vi forventer:

  • at du er initiativrig 
  • at du har overblik og er struktureret
  • at du trives med deadlines og ansvar
  • at du er i gang med en videregående uddannelse inden for marketing, kommunikation el.lign.

 

Hvem er vi?

Hos Delsted Medieproduktion producerer vi videoindhold, fotograferer og laver motion graphics. Vi producerer alt fra informationskampagner, brandingfilm, speaks, reklame-, produkt- eller musikvideoer, animationsvideoer, billeder, grafik og dronevideo- og fotografi. 

 

Praktisk information

  • Send en motiveret ansøgning og dit CV til Helle Gehrt (hgw@delsted.dk) inden d. 24.5.20
  • Praktikopholdet vil være ulønnet og er i forbindelse med din videregående uddannelse. 
  • Læs mere om os her: www.delsted.dk

Har du spørgsmål til praktikstillingen kan du kontakte projektchef Helle Gehrt på mail: hgw@delsted.dk eller tlf.: 60661085

Delsted Collage
Delsted Medieproduktion
Delsted Medieproduktion
Delsted Medieproduktion