Om Delsted

Lad os lære hinanden bedre at kende
You are here:

Et par ord om os

Delsted er et medieproduktionsselskab med kontor i Aalborg og København. Video, Fotografi, Motion Graphics, Animering og Drone. Vi står klar til at gribe jer, der hvor I er, om det er realisering af en eksisterende ide eller om vi skal tage os af alt fra konceptudvikling til produktion.

Opstart

Delsted åbnede for alvor op i 2015, hvor leg og professionalisme blev smeltet sammen til en actionfyldt hverdag fuld af kameragrej, fede klippeteknikker og spændende samarbejdspartnere.

Siden er det gået stærkt og flere ansigter er kommet til, mens vi er blevet rigere på oplevelser, grej og ikke mindst erfaringer. i 2020 åbnede vi op i København, hvilket har gjort os endnu mere fleksible i forhold til produktioner. Dertil har vi både egne kunder, såvel som samarbejdspartnere blandt de danske bureauer.

Vores vision

Vores vision er at være den naturlige højre hånd for en marketingafdeling, når det gælder content produktion indenfor foto, video, motion graphics, droneoptagelser og lignende.

Vi er professionelle, kreative og ikke mindst super søde. Vi er et produktionsselskab med en bred vifte af kompetencer i huset lige fra kommunikation til fotografi, så kan vi bidrage med både inddragende workshops til droneoptagelser – selv med kort varsel.

Vores principper

Vi stræber os på at lave det bedste resultat ud fra de givne rammer. Vores tilgang gør, at vi ikke gør noget medmindre det er til gavn for dem, som vi producerer for og altid med budgettet for øje.

Fleksibilitet, samarbejde og professionalisme er dyder for os, og er værdier som vi tager med os til enhver produktion.

Vi er åbne for nye samarbejder

Har du et projekt for os?