Privatlivs- og Cookiepolitik

You are here:

Datapolitik

I Delsteds privatlivspolitik kan du få nærmere information om hvordan vi håndterer de personoplysninger, vi behandler og på hvilket grundlag dette sker. I privatlivspolitikken gives der desuden information om hvilke særlige rettigheder du har i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Hvem er vi?

Delsted er en medieproduktionsvirksomhed lokaliseret i Aalborg og København. Vi producerer primært videoindhold til mange forskellige virksomheder og bureauer.

Hvad bruges dine personoplysninger til?

Når du besøger Delsteds hjemmeside, anvendes der cookies til statistiske formål med henblik på at skabe et overblik over, hvor mange besøgende der på hjemmesiden, og hvilke dele af hjemmesiden der besøges.

Delsted behandler også personoplysninger om dig i forbindelse med eventuelle henvendelser. Når du skriver til os, vil din henvendelse og dine personoplysninger, blive videresendt til vores mailadresse.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Delsted opbevarer og behandler kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til det fastsatte formål med behandlingen.

Når formålet med behandlingen ikke længere er til stede, vil dine personoplysninger blive slettet.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder i forhold til den behandling af dine personoplysninger, som Delsted varetager.

Disse omfatter:

  • Ret til indsigt i dine personoplysninger
  • Ret til sletning af dine personoplysninger.
  • Ret til begrænsning af behandling dine personoplysninger
  • Ret til indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Der henvises i den forbindelse til kontaktboksene på denne side.

Klager

Hvis du ønsker at klage over Delsteds behandling af dine personoplysninger, anbefaler vi, at du sender din klage til os.

Du har dog også mulighed for at klage direkte til Datatilsynet.

Du kan kontakte os her.

Cookies

Vi bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Om cookies

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: delsted.dk

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
CookieConsentDelsted.dkGemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.1 årHTTP Cookie

Præferencer

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

NavnUdbyderFormålUdløbType
playerVimeoGemmer brugerens præferencer ved afspilning af indlejrede videoer fra Vimeo.1 årHTTP Cookie
sync_activeVimeoIndeholder data på den besøgendes video-indholds præferencer - Dette tillader hjemmesiden at huske parametre såsom lydstyrke og foretrukne video-kvalitet ved genbesøg og på tværs af undersider.PersistentHTML Local Storage

Statistik

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_gaGoogleRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.2 årHTTP Cookie
_gatGoogleAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren1 dagHTTP Cookie
_gidGoogleRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie
collectGoogleBruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.SessionPixel Tracker

Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_fbpconnect.facebook.netAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 mdr.HTTP Cookie
frFacebookAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 mdr.HTTP Cookie
GPSYouTubeRegistrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.1 dagHTTP Cookie
IDEGoogleAnvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.1 årHTTP Cookie
r/collectGoogleDenne cookie benyttes til at sende data til Google Analytics omkring brugeres enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder.SessionPixel Tracker
test_cookieGoogleAnvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.1 dagHTTP Cookie
trFacebookAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.SessionPixel Tracker
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubeForsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.179 dageHTTP Cookie
YSCYouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.SessionHTTP Cookie
yt.innertube::nextIdYouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.PersistentHTML Local Storage
yt.innertube::requestsYouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.PersistentHTML Local Storage
yt-remote-cast-installedYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devicesYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-idYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-periodYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-appYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-nameYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage