Delsted Medieproduktion

Produktioner

Vores mange samarbejdspartnere er altid med til at skabe utrolig spændende produktioner. Her kan du se nogle af de videoproduktioner, som vi har været med til at bringe til live.

Bag kameraet

Følg med bag optagelserne og se hvad der nyt hos Delsted. Her kan du gå på opdagelse i opslag fra vores forskellige sociale medier.

Vi er åbne for nye samarbejder

Skal vi arbejde sammen?

Om Delsted

Delsted Medieproduktion er et dynamisk og kreativt produktionsselskab med kontor i København og Aalborg. Vi er specialiserede i video-, foto- og animationsproduktioner i alle former. Fra vores baser i Aalborg og København producerer vi medieindhold til virksomheder og bureauer over hele landet.

Læs mere om Delsted

Delsteds løsninger

Vi vil egentlig helst lade vores produktioner tale for sig selv, men tekst er en nødvendighed, når man har en hjemmeside, der gerne skal dukke op på Google i ny og næ. Derfor har vi i det følgende skrevet lidt om vores arbejde, så både du og de mange søgemaskiner kan lære mere om, hvad vi kan tilbyde.

 

Videoproduktion i København og Aalborg – og resten af Danmark

Hos Delsted har vi fotografer i København og Aalborg, men vi dækker selvfølgelig hele Danmark, hvis du skal have filmet en reklamefilm, taget et portrætbillede eller have skudt en hel anden produktion. Vores dygtige fotografer har styr på produktioner lige fra tv-reklamer til madbilleder, så hvad end du har i tankerne, kan vi helt sikkert hjælpe dig med dit projekt.

Vi producerer bl.a. tv-reklamer, animationsfilm, droneoptagelser, eventvideo og produktvideoer på et højt fagligt og professionelt niveau.

Reklamefilm

Vi har gode erfaringer med produktion af tv-reklamer, biografreklamer, animationsfilm og andre reklamefilm. Vi hjælper også gerne med at skabe godt indhold til digital markedsføring til sociale medier – det kan eksempelvis være YouTube-annoncering, Facebookreklame eller LinkedIn-annoncering.

Animationsfilm

Animerede videoer kan være løsningen, hvis traditionel video ikke er nok til at bringe din idé til virkelighed. Hos Delsted kan vi tilbyde 3D og 2D-animationer, samt effekter og grafik der får din videoproduktion til at skille sig ud. Dette kan eksempelvis være 3D-objekter, der fremviser komplekse scenarier, 2D-animerede billeder der illustrerer en bestemt situation eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser!

Har du et projekt i tankerne? Så kontakt os med det samme og lad os finde en løsning sammen.

Har du en idé til et projekt?

Skriv til os og hør mere