Services

Det tilbyder vi hos Delsted
You are here:

Alle services

Her kan du finde et overblik over en lang række services vi tilbyder hos Delsted. Du er altid velkommen til at kontakte os omkring en produktion eller ide.

Cases - Video, Foto og Animation

På denne side kan du se et udpluk af vores arbejde med video-, fotografi- og animationsproduktioner. Vi håber meget, at du finder vores forskellige reklamefilm, madbilleder, 3D animationer, produktvideoer m.m. interessante. Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du allerede har en idé til et projekt eller ej. 

Vores team bestående af filmproducenter og professionelle fotografer står altid klar til at hjælpe dig – om du så har behov for en fotograf til videoproduktion, portrætbillede eller noget helt tredje. Vi har altid en fotograf klar til at producere din reklame film, uanset om det er en tv reklame, biograf reklame eller noget helt andet.

Videoproduktion hos Delsted

Vores ydelser tæller bl.a video produktion, redigering af video, fotografering, medieproduktion, animations film, animeret billeder, reklame film, tv reklamer og meget mere. 

Hvis du tænker “Hvad koster en tv reklame”, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du vil vide mere om reklame priser, fotograf priser, tv reklame pris og meget andet er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig!