Videoproduktion Aalborg

Delsted Medieproduktion
You are here:

Videoproduktion Aalborg

Hos Delsted Medieproduktion har vi mange års erfaring i professionel videoproduktion i Aalborg. Vi er et dynamisk og kreativt produktionsselskab med kontor i København og Aalborg.

Delsted står klar til at gribe jer, hvor I er – om det er reklamefilm, interviews, voxpop eller lignende. Vi kan stå for realisering af en eksisterende idé, eller tage os af alt fra konceptudvikling til produktion. Fra vores baser i Aalborg og København producerer vi medieindhold til virksomheder og bureauer over hele landet.

Udvalgte Cases

Vores mange samarbejdspartnere er altid med til at skabe utrolig spændende cases. Her kan du se nogle af de videoproduktioner, som vi har været med til at bringe til live.

Vi er åbne for nye samarbejder

Har du et projekt for os?

Vores løsninger

Videoproduktion i Aalborg – og resten af Danmark

Hos Delsted Medieproduktion har vi fotografer i København og Aalborg, men vi dækker selvfølgelig hele Danmark, hvis du skal have lavet en videoproduktion. Vores mange års erfaring med videoproduktion sikrer at du som virksomhed kan forvente et professionelt resultat.

Delsted kan stå for alle udforingerne inden for videoproduktion, fra kundeinterviews, drone optagelser, videopræsentationer og reklamefilm – fra ide til færdig produktion og redigering.

En stor del af vores videoproduktion leveres til kundens Facebook, YouTube, Vimeo eller til kundernes egen hjemmeside og reklamer.

Reklamefilm

Delsted har mange års erfaring med produktion af tv-reklamer, biografreklamer, animationsfilm og andre reklamefilm. Vi hjælper også gerne med at skabe godt content til digital markedsføring til sociale medier – det kan eksempelvis være YouTube-annoncering, Facebookreklame eller LinkedIn-annoncering.

Animationsfilm

Animerede videoer kan være løsningen, hvis traditionel video ikke er nok til at bringe din idé til virkelighed. Hos Delsted kan vi tilbyde 3D og 2D-animationer, samt effekter og grafik der får din videoproduktion til at skille sig ud. Dette kan eksempelvis være 3D-objekter, der fremviser komplekse scenarier, 2D-animerede billeder der illustrerer en bestemt situation eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser!

Har du et projekt i tankerne? Så kontakt os med det samme og lad os finde en løsning sammen.

Har du en idé til et projekt?

Skriv til os og hør mere